Nieuws archief

openingstijden

Ook in aug. en sept. zijn wij op maandag gesloten, de rest van de week zijn we open van 10.00 uur tot 17.00 uur en kun je genieten van de vele zitjes in de tuin en bij wat minder weer hebben we plaats in onze gezellige bar.

 

 

 

 

einde seizoen

Het is weer snel omgegaan, maar het weer werkt niet mee om nog langer open te zijn.
Dus vanaf donderdag 1 oktober zijn wij gesloten en alleen nog open op afspraak voor groepen, vraag even naar de mogelijkheden.

Iedereen weer hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze tuin, en hopelijk tot volgend jaar.

Vanaf eind maart/april zijn we dan weer open!

2 e pinksterdag weer open

Maandag 1 juni om 12.00 uur gaan we weer open!

We hebben de tuin zo ingedeeld dat er vele zitjes op gepaste afstand van elkaar zijn en zo kunnen er menig mensen genieten van de tuin en als iedereen een beetje rekening met elkaar houdt komt het allemaal wel goed.

Naast de heerlijke koffie/thee en tropische cake en de bekende koele drankjes en sapjes, schenken we vanaf dit jaar ook een biertje en een wijntje, waarbij je een borrelplankje en andere hartige hapjes kunt bestellen.

Hopelijk wordt het een goede zomer en komen gezond door deze corona tijd heen.

einde seizoen

Vanaf vrijdag 4 oktober is de theetuin weer gesloten, wel is het de hele winter mogelijk om een afspraak te maken voor groepen voor b.v. high tea ( minimaal 4 pers. ) of lunch, kleine feestjes, verjaardagen enz.

Bel of mail even voor de mogelijkheden!

Iedereen die ons deze zomer weer bezocht heeft....... heel erg bedankt en vanaf april 2020 zijn we weer open en hopen op een nieuwe mooie zomer.

Tot ziens!

Pagina's